Дитяче свято

«Необхідно підніматися до почуттів дітей», - говорив письменник і педагог Януш Корчак. Підніматися в усьому – в тому, як діти бачать світ, про що мріють. А тому ми створили особливе, дитяче меню, враховуючи потреби найменших і найчистіших людей. Дитяче меню від Feast-day кейтеринг київ складається з найкорисніших страв. Інгридієнти страв в меню для дітей – смачні і обов’язково свіжі. Кожен продукт зручно їсти просто з тарілочки, щоб дитина не поранилася столовими приборами. А ще – ми дали такі назви стравам меню для дітей, які перетворять дитяче свято у казку, де зібралися найяскравіші казкові персонажі.

Приблизне меню

  1. Тартинки і холодні закуски

    Вага, гр.
  2. Тартинка «Курочка ряба (з курячим філе і шматочком абрикосу)» 60
  3. Тартинка з філе кролика, з огірочком і листком салату 60
  4. Тартинка «Три поросятка» (на хрумкому хлібці зі свининою і овочами) 60
  5. Тартинка «Іде бичок качається» (з відварним телячим язиком) 60
  6. Тартинка «Три товстуни» (із сирокопченою ковбаскою і помідорчиком «Черрі») 60
  7. Тартинка «Золота рибка» (на грінці зі слабо соленою сьомгою) 60
  8. Тартинка «За щучим велінням» (на пшеничному хлібці зі щучою ікрою) 60
  9. Тартинка «Русалочка» (слойоний волованчик із червоною ікрою)60
  10. Міні-сендвичі «Червоний капелюшок» (з вітчиною і сиром) 100
  11. «Колобок» (сирні кульки) 40
  12. «Мухоморчики» (перепеляче яєчко з помідорчиком «Черрі») 50
  13. «Чарівна палочка» (рулетки з баклажанів з сиром «Маскарпоне» і грецьким горіхом) 70
  14. «Синьйор Помідор» (фаршировані помідорчики з сирною шапочкою) 70
  15. «Валентинки» (сирні сердечка з фруктами) 70
  16. «Дюймовочка» (паштет курячий в міні корзиночці з вишенькою) 50
  17. Десерти

    Вага, гр.
  18. Пиріжки «Від улюбленої бабусі» (міні пиріжечки з м’ясом, капустою, курагою і яблуком) 40
  19. «Гномики» (міні-кексики) 40
  20. Міні-тістечка «Дольчики» 30
  21. «Хлопчик-з-пальчик» (різнокольорове фруктове желе) 90
  22. «Простоквашино» (збиті вершки зі свіжими фруктами) 140
  23. Фруктовий шашличок (банан, ківі, полуниця, виноград, карамбола) 100
  24. Круасани «Корзиночка з фруктами» (з вершковою, фруктовою і шоколадною начинками) 70
  25. Напої

    Вага, гр.
  26. Соки в асортименті 200
  27. Гарячий шоколад 150
  28. Чай з лимоном 150
  29. Фреші в асортименті 200

Готові варіанти

  • Меню фуршету – 130 грн./особа
  • Меню фуршету – 180 грн./особа
  • Меню фуршету – 200 грн./особа

Повну пропозицію з переліком цін можна отримати електронною поштою або під час зустрічі з менеджером проекту.