Барбекю

Літній відпочинок неможливо уявити без барбекю. Ароматний шашлик київ, підсмажені на грилі овочі, м'ясо на грилі, барбекю – те, що потрібно, коли нарешті виїжджаєш на природу. Враховуючи сезонні потреби, компанія Feast-day кейтеринг київ пропонує Вам послуги мангальщика, який знає всі тонкощі приготування барбекю київ. Також для Вас – грузинський шашлик київ, після якого – пальчики оближеш! А щоб відпочинок починався і проходив безтурботно, - ми пропонуємо Вам вже готове меню барбекю, в якому все включено!

Приблизне меню

  1. Гарячі страви «Барбекю»

    Вага, гр.
  2. Пряні свині реберця 200
  3. Свиняча корейка на кісточці зі свіжими овочами 150/50
  4. Поросятко на вертелі 2,5 кг
  5. Шашлик зі свинини «Кавказький» з маринованою цибулею і соусом «Ткемалі» 150/10/25
  6. Бараняча лопатка з новозеландського ягняти, жарена на вертелі з різними соусами 2 кг./300
  7. Реберця молодого новозеландського ягняти в медовому маринаді. Подаються з маринованою аличею у гвоздиці 200/50
  8. Класичний шашлик з баранини і соусом з м’яти 150/25
  9. Асорті м’ясне гриль (телятина, свинина, філе з птиці) 200/50
  10. Курчата гриль під гострим соусом 150/50
  11. Шашлик з курки 150/25
  12. Дорада і Сибас на решітці 200
  13. Осетровий стек на решітці з приправами, лимоном і зеленню 150/50
  14. Шашлик з осетрини 150/50
  15. Стейк із сьомги на решітці під лимонним соусом 150/50
  16. Шашлик із сьомги 150/50
  17. Креветки тигрячі в хамоні на решітці під коньячним «фломбе» 100
  18. Овочі на шампурі (цукіні, гриби, перець солодкий, помідори, баклажани) під соусом вершково-часниковим) 200/25
  19. Картопля печена з зеленню 150
  20. Гарячі страви в казані

    Вага, гр.
  21. Юшка «По-царськи» (з декількох сортів риб), подається з валованами з червоною чи чорною ікрою 300/50
  22. Суп польовий (з картоплі, пшона і яйця на м’ясному бульйоні) 300
  23. Плов по-узбецьки з баранини 250
  24. Плов зі свинини 250
  25. Італійська поелья з морепродуктами 250
  26. Холодні закуски до барбекю

    Вага, гр.
  27. Корзина зі свіжих овочів і зелені 200
  28. Бочкові овочі в асортименті 150
  29. Класична бастурма з гов’ядини, оливи, маслини, зелень 75/15
  30. Плато з елітних сортів сирів з екзотичними фруктами 100/50
  31. Ніжне філе слабо соленого лосося з маслом і галузочкою укропу 150
  32. Оселедчик під горілочку 100
  33. Домашня випічкаВага, гр.

  34. Лаваш вірменський 150
  35. Лаваш узбецький 250
  36. Булочка з кунжутом 50
  37. Пиріжки з капустою 60
  38. Пиріжки з м’ясом 60
  39. Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем 60
  40. Пиріжки з грибами 60
  41. Хачапурі по-аджарськи 150
  42. Хачапурі по-імірітинськи 150
  43. Самса з м’ясом і кунжутом 150
  44. Десерт

    Вага, гр.
  45. Фруктова гірка (ананас, полуниця, виноград, ківі і ягоди по сезону)200
  46. Крюшон у кавуні (за бажанням – з алкоголем і без) 2 кг
  47. Ягоди по сезону зі збитими вершками з листком м’яти 150

Готові варіанти

  • Меню – 250 грн./особа
  • Меню – 300 грн./особа
  • Меню з алкоголем – 550 грн./особа

Повну пропозицію з переліком цін можна отримати електронною поштою або під час зустрічі з менеджером проекту